مهاجرت| حمایت از متخصصان غیر ایرانی چشمانداز فناوری را وسعت بخشید
این برنامه برای رسیدن به اهداف بلندمدت چشم انداز علمی کشور و ایجاد امکان رشد تخصصی اتباع خارجی حاضر در کشور و ایجاد شرایط بهرهگیری از ذخایر علمی و حرفه ای سرمایه انسانی خارجی و به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده های فناورانه به داخل، توسط معاونت توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری عملیاتی شد.
از اهداف این طرح آن بود تا در قالب حمایت اقامت ویژه و بورسیه تحصیلی به ارتباط موثر متخصص و مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور را یاری کند.
اعطای دفترچه اقامت ویژه برای 450 نفر
از طریق این برنامه، تا به امروز بیش از 450 نفر از متخصصان و کارآفرینان بین المللی شناسایی و موفق به بهرهمندی از دفترچه اقامت ویژه شدهاند. همچنین در سال جاری با همکاری سفیر ایران در افغانستان و معاونت علمی و فناوری، 100 نفر برتر کنکور سراسری دوره کارشناسی افغانستان شناسایی و تعداد 68 نفر از این افراد، جهت ادامه تحصیل در دانشگاههای برتر پزشکی و غیر پزشکی موفق به کسب بورسیه شدند.
بهره مندی از تمام حقوق شهروندی به جز انتخابات
طی این برنامه، اقامت ویژه به صورت محدود در بازه زمانی 3 تا 10 ساله و با توجه به سوابق علمی و تخصصی متقاضیان اعطا می شود. متقاضیان با دریافت حمایت اقامت ویژه، از حقوق شهروندی در ایران به جز مشارکت در انتخابات بهرهمند میشوند.
در 100 روز اخیر، علاوه بر معرفی 111 نفر از متخصصان افغانستانی که بنا به اتفاقات اخیر افغانستان، به ایران مهاجرت کردهاند، تعداد 23 نفر از متقاضیانی که از طریق سامانه این برنامه به نشانی iconnect.isti.ir درخواست خود را ارئه کردند، به کمیسیون ویژه اقامت و تسهیلات معرفی و با توجه به معرفی 55 نفر از ابتدای سال به کمیسیون ویژه اقامت و تسهیلات، 30 نفر موفق به دریافت دفترچه اقامت ویژه شدند.
مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#
Send to friends